IniciActualitatCasos d'èxit > Mercado Lonja del Barranco
< Anterior article
21/09/2015

Mercado Lonja del Barranco

A Sevilla, a la vora del Guadalquivir ha obert el Mercado Lonja del Barranco, un mercat polivalent, de grans dimensions i perfectament equipat amb la tecnologia ICG per als seus diferents punts de venda


El nou establiment gastronòmic se suma a l'oferta de mercats tradicionals i nous mercats gourmet orientats a la degustació i venda de productes d'alta qualitat, un nou producte turístic de visita obligada que combina la gastronomia amb el patrimoni arquitectònic, artístic i cultural. El Mercat Llotja del Barranc ocupa les instal·lacions de l'antiga llotja sevillana, un edifici considerat patrimoni històric-cultural, que va ser dissenyat per Gustave Eiffel (uns anys abans de la seva famosa torre parisenca) i construït a mitjans del segle XIX.

Aquest nou projecte gastronòmic compta amb 3.000 metres quadrats dedicats a la restauració, albergant 20 establiments fixos, cadascun d'ells especialitzat en un producte diferent. Hi ha establiments de 'pescaíto frito', marisc, xarcuteria, sushi, empanades, formatges, carns, vins o còctels. A més, compta amb diversos estands mòbils que, a manera de degustació, es van renovant per oferir la millor experiència al visitant.

Token 21, Master Provider a Màlaga ha estat l'encarregat de realitzar la implantació del Mercado Lonja del Barranco que necessitava una única solució per a la centralització de tota la informació.

Totes les àrees de negoci del mercat es controlen des de les Oficines Centrals a través d'ICGManager, eina en constant comunicació amb les aplicacions per a punt de venda instal·lades a cada un dels establiments: FrontRest per a la gestió de restauració, Telecomanda per a la presa de comandes des de les taules i FrontRetail per a establiments de venda directa. Tots els operadors del mercat compten amb TPV ICG BeatlePOS. Una altra de les aplicacions en ús per als directius del Mercado Lonja del Barranco és ICGReport, que els facilita en temps real els informes de venda en qualsevol Smartphone o Tablet.


Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar