IniciActualitatNoticies > Convenio entre ICG y la Escuela Superior de Hostelería Artxanda...
Següent article >
< Anterior article
13/03/2015

Conveni entre ICG i l'Escola Superior d'Hostaleria Artxanda Bilbao


El President del Grup ICG Software, Andreu Pi, el Director de l'Escola Superior d'Hostaleria Artxanda de Bilbao, Joseba Lozano, i el Màster Provider ICG al País Basc, José María Llano, van signar un acord de transferència tecnològica per promoure i formar en les TIC als futurs professionals del sector de la hotelería i el turisme. A la signatura van assistir també el President de la Federació d'Hostaleria de Bilbao, Bonifacio García, i el Secretari General Executiu de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Bizkaia, Ángel T. Gago, entre uns altres.

El conveni, que s'engloba dins del projecte ICG University, estableix que el Grup ICG cedeix de forma gratuïta a l'Escola Superior d'Hosteleria Artxanda Bilbao tot un conjunt d'eines tecnològiques de gestió que els serviran quan accedeixin al mercat laboral, generant major competitivitat i ocupació. Les aplicacions ICG cedides al centre són: FrontRest (programari per a la gestió d'establiments de restauració), TeleComanda (per a la presa de comandes des de les taules i enviament a cuina), FrontHotel (PMS per a la gestió integral d'hotels i cadenes) i ICGManager (ERP per a gestió empresarial, comptabilitat, finances, estocs...), a més del lliurament de material de maquinari a través del Màster Provider ICG al País Basc. Al seu torn, aquest acord permetrà a l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria Bizkaia Ostalaritzako Elkartea, entitat que gestiona l'Escola, posar a la disposició dels seus afiliats el coneixement d'aquestes tecnologies perquè les puguin incorporar a les seves pròpies empreses amb l'objectiu de millorar la gestió de les mateixes.


Ángel T. Gago, SG. Executiu de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Bizkaia, Andreu Pi, President del Grup ICG i Joseba Lozano, Director de l'Escola Superior d'Hostaleria Artxanda de Bilbao, en la roda de premsa.

José María Llano. Màster Provider ICG al País Basc, durant la demostració de les solucions ICG davant els mitjans de comunicació.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar