IniciActualitatNoticies > ICG renueva el patrocinio del ICG Software Lleida
Següent article >
< Anterior article
14/09/2017

ICG renova el patrocini del ICG Software Lleida

El Grup incrementa la dotació econòmica perquè el primer equip pugui competir en la copa CERS europea


El President del Grup ICG, Andreu Pi, i el President del Club d’hoquei Lleida Llista, Enric Duch, han signat la renovació del conveni de col·laboració pel qual el Grup ICG continuarà sent la temporada 2017-2018 el patrocinador oficial del club d’hoquei ICG Software Lleida a la màxima categoria de l’OK Lliga.
Amb aquest acord, ICG manté el patrocini del primer equip i dels 13 equips de la base que integren l’organigrama del club, amb un total de 110 jugadors.
D’altra banda, i vist que el primer equip ha quedat classificat per jugar la copa CERS europea, ICG ha augmentat la seva dotació econòmica amb l’objectiu que el club pugui ser en aquesta competició amb les millors condicions possibles.
Aquest és el sisè any consecutiu que el Grup ICG patrocina el club, una col·laboració que es va iniciar en la temporada 2012-2013.


Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar