IniciActualitatNoticies > Nace la Fundación ICG
Següent article >
< Anterior article
05/06/2017

Neix la Fundació ICG

Per promoure actuacions en favor de la formació, la integració social i el coneixement. L’acte ha estat presidit per l’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé


Amb l’objectiu de gestionar i promoure de forma directa les actuacions de responsabilitat social corporativa, el Grup tecnològic ICG ha creat la Fundació ICG, entitat sense ànim de lucre que neix amb la voluntat i l’encàrrec del president d’ICG, Andreu Pi, d’agrupar i potenciar les actuacions vinculades a promoure la formació, l’acció social i el coneixement a favor de l’interès general, i sumar esforços amb altres fundacions, entitats, universitats i institucions.

L’acte de presentació s’ha celebrat a la seu de la Fundació, a la Partida Pla de Monsó, 54 i ha estat presidit per l’alcalde de Lleida Àngel Ros i el President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, que han estat acompanyats del President de la Fundació, Antoni Siurana, el President del Grup ICG, Andreu Pi, entre d’altres personalitats i representants dels sectors econòmic, polític i social de Lleida.

La Fundació desenvoluparà la seva actuació en tres grans àrees:  Desenvolupament i impuls de la Formació a través del Programa de Formació Superior ICGUniversity, actuacions vinculades a l'acció social, integració i col.laboració amb entitats que treballen perquè joves amb dificultats o en perill d’exclusió social, puguin construir el seu futur a través de la formació i l’acompanyament, i promoure la ciència i el coneixement a través de la posta en marxa del Museu del Càlcul i la Informàtica a la ciutat de Lleida. 

Visualitzar notícia


Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar