IniciActualitatNoticies > Nuevas versiones 2015 Service Pack 2 de las Soluciones ICG
Següent article >
< Anterior article
25/11/2015

Noves Versions 2015 Service Pack 2 de les Solucions ICG


 

HOTEL

Entre les principals novetats de les versions SP2 de FrontHotel, destaca la nova gestió de contingents per a la comunicació automàtica de disponibilitat i preus al Channel Manager SiteMinder. També s'inclouen nous dissenys de plantilles per les confirmacions de Reserva. A més, a ICGRoomService Mobile s'afegeix el mode assignació d'habitacions a cambreres, nous registres d'auditoria i integració amb OwnPack Mobile.

Descarregar Novetats

 

HOSTALERIA

La versió SP2 de la solució FrontRest inclou novetats com l'optimització automàtica de la base de dades del Front, restauració automàtica dels dispositius en cas d'avaria (TPV, TeleComanda, PinPad...), nous botons a TeleComanda com són el canvi de tarifa o l'abonament de les vendes a través de PinPad, la configuració dels articles a PortalRest i noves opcions en els escriptoris de ICGManager com saber la rotació de les taules.

Descarregar Novetats

 

RETAIL

Entre les principals novetats de FrontRetail SP2 s'inclou la de servir comandes de venda realitzades en altres establiments. A més, s'inclouen múltiples millores en la gestió de cadenes d'establiments de talles i colors a través de balanceig.

Descarregar Novetats


Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar