IniciActualitatNoticies > Nueva Concesión ICG en Kuwait
Següent article >
< Anterior article
20/07/2015

Nova concessió ICG a Kuwait

ICG amplia la seva presència a l'Orient Mitjà després de signar un acord amb el holding kuwaití SMA Computers Co WLL.


L'acte de signatura de la concessió s'ha celebrat a les instal·lacions centrals d'ICG a Torrefarrera (Lleida), amb la presència del President del Grup ICG, Andreu Pi, i el Director General de SMA Computers Co WLL, Saleh Marafi. L'acord estableix que ICG Kuwait comercialitzarà en aquell país les solucions de software per a empreses d'hostaleria, hotels i retail, que desenvolupa ICG i que ha adaptat als requeriments fiscals i impositius de Kuwait. A més, les solucions ICG ja estan traduïdes a l'Àrab des que el Grup tecnològic va establir una concessió als Emirats Àrabs, i després d'haver tancar acords de comercialització en els últims anys amb països com Bahrein, Qatar i Aràbia Saudita, entre d'altres.

SMA Computers Co WLL, és un Holding empresarial amb una àmplia xarxa d'empreses de distribució de solucions informàtiques per a empreses, i és un dels principals grups especialitzat en la comercialització de sistemes de gestió amb Punt de Venda a Kuwait. El seu Director General, Saleh Marafi, ha explicat que amb la signatura de la concessió, comptaran amb el suport d'un dels principals fabricants de solucions de software del món, amb el que podran oferir tecnologia d'alt valor afegit a empreses i comerços, franquícies i grans cadenes de restauració, hotels i centres comercials, i oferir-los-hi un servei de qualitat.

El President del Grup ICG, Andreu Pi, ha explicat que «obrir la nova concessió en aquest país representa un compromís i una prolongació d'ICG a Kuwait, amb la qual cosa creixen les expectatives de negoci, ja que és un país en expansió, i se suma a les 20 concessions ja existents arreu del món». A més, ha assegurat «representa augmentar la nostra presència a l'Orient Mitjà, fet que ens situa amb més fortalesa a la zona».


Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar