IniciActualitatNoticies > Reunión del Jurado de la segunda convocatoria de la Beca ICG a...
Següent article >
< Anterior article
29/05/2017

Reunió del Jurat de la segona convocatòria de la Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

El jurat de la segona convocatòria de la Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria, corresponent al curs 2016/2017 va mantenir el passat divendres, dia 26 de maig, la reunió extraordinària per finalitzar el procés de selecció i valoració dels treballs presentats pels diferents alumnes de les Escoles d'Hoteleria i Turisme de Catalunya, iniciat el passat dia 17 de maig.


El jurat de la segona convocatòria de la Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria, corresponent al curs 2016/2017 va mantenir el passat divendres, dia 26 de maig, la reunió extraordinària per finalitzar el procés de selecció i valoració dels treballs presentats pels diferents alumnes de les Escoles d'Hoteleria i Turisme de Catalunya, iniciat el passat dia 17 de maig.


El jurat, presidit pel Sr. Andreu Pi i Pocurull, president del Grup ICG, està composat pels següents membres:

Sra. M. Neus Brenuy i Casals, de l'Institut d'educació secundària Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida. 

Sr. Josep de la Pezuela i Martínez, de l'Institut d'educació secundària Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona.  

Sra. M. Estrella Hernández i Montesinos, de l'Institut d'educació secundària Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. 

Sr. Joan Bogunyà i Rivera, de l'Institut d'educació secundària Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. 

Sr. Josep Purtí i González, de l'Escola Joviat. 

Sr. Rafael Llin i Bosch, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Sra. Elena Pozueta, de la Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center. 

Sr. Jaume Torrelles i Torguet, d'ICG Software.

I actuant com a secretari, el Sr. Berenguer Pla, Director del Projecte ICGUniversity.


Del total d'alumnes presentats, el jurat ha escollit per la seva idea de negoci, gestió tecnològica i viabilitat dels projectes presentats, i seguint les bases establertes en la convocatòria dels premis, un guanyador i vuit finalistes, a qui se'ls lliurarà el premi i els reconeixements el proper dia 7 de juny en un acte, al Palau de Pedralbes de Barcelona, presidit per la Consellera d'Ensenyament, Hble. Sra. Meritxell Ruíz, acompanyada del President de la Fundació ICG, Sr. Antoni Siurana, i el Director General del Basque Culinary Center, Sr. Joxe M. Aixega. També hi participaran el xef del Restuarant la Boscana, Joel Castanyé, amb una estrella Michelin, i el guanyador de la Beca de l'any 2016, Aitor Minaya. 

Par tal de mantenir la confidencialitat del guanyador/a i finalistes, aquests no es faran públics fins el mateix dia 7 de juny en el decurs de l'acte de lliurament dels premis.


Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar