Gestió Empresarial

El Software per a empreses ICGManager és la solució ideal que li ajuda a gestionar, ordenar i controlar la seva empresa de forma fiable i segura. És la eina de treball més completa, sense límits, potent, ràpida i amb extenses funcionalitats.

Amb ICGManager gestioni la informació de totes les àrees de la seva empresa per agilitzar tasques, millorar els processos de facturació i finances, i reduir costos. L'aplicació complementa la gestió de magatzem i inventaris, i la gestió d'autovenda-prevenda basades en terminals de mà.

Beneficiï's d'aquesta potent plataforma d'informes i gràfics, que li proporciona aquesta solució, per a la presa de decisions a l'instant. ICGManager incorpora una plataforma totalment personalitzable per a la planificació, seguiment i calendarització de totes les activitats d'una empresa relacionades amb els clients. Aquesta solució li facilita el treball en el registre de trucades, visites i acords i li garantitza una bona i més eficaç planificació i calendarització de l'equip de vendes, la gestió de serveis tècnics i registre d'avisos a través d'un Call Center.

Amb ICGManager proporcionarà a la seva empresa la generació i el seguiment organitzat de campanyes de màrqueting i la implantació de normatives de qualitat, gestió de projectes i control d'immobilitzat. A més a més, amb aquesta solució no tenen importància les distàncies perquè podrà gestionar de forma centralitzada diferents negocis amb una única eina i en temps real.

Complet software de gestió, sense límits, potent i amb funcionalitats externes

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar