Solució Punt de Venda per a Discoteques

 Gestioni la seva discoteca o establiment d'oci nocturn amb la solució de software FrontDisco i els TPVs tàctils ICG d'altes prestacions.

 Agilitzi el procés de venda d'entrades, controli els accessos al local validant les entrades venudes en el mateix local o en establiments autoritzats, controli les dosis consumides per facilitar el procés de reposició, i augmenti la venda de begudes a l'interior amb els kioskos desatesos.

 Millori l'eficiència del seu negoci, optimitzi els recursos i incrementi els seus beneficis. 

Instal·li la solució ICG i obtingui major rentabilitat

Gestió de la Discoteca

Taquilla

Gestioni la venda de les entrades en el mateix local, agilitzant el procés i evitant cues innecessàries a les taqueilles. Controli les entrades venudes en punts de venda autoritzats.

Entrada

Controli els accessos validant les entrades. Permeti accedir a clients VIP mitjançant lectura de pulseres amb RFID, i /o targetes de fidelització.

Barres

Optimitzi tots els processos de venda i tancament de caixa. Controli les dosis consumides per facilitar el procés de reposició.

Sala VIP

Ofereixi un servei més ràpid i personalitzat. Validi les consumicions venudes en l'entrada i fidelitzi els clients amb targetes VIP.

Venda de consumicions

Agilitzi la venda de copes a l'interior del local amb punts de venda desatesos. El client realitza la comanda, entrega a la barra el ticket sent atès més ràpidament.

Magatzem

Controli els consums amb la definició d'escandalls, formats i modificadors. Conegui a l'instant les necessitats de reposició.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Productes Relacionats Software

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar