Solució Punt de Venda per a Pizzeries

Gestioni la seva pizzeria amb el nostre software tàctil FrontRest i els nostres TPVs d'altes prestacions. 

Rebi ràpidament les comandes amb la operativa Call Center, gestioni els diferents tipus de serveis a oferir i controli els diferents estats de les comandes, el repartiment per zones del client, i la gestió del cobrament i canvi del motorista. 

Millori l'eficiència del seu negoci, optimitzi els recursos i incrementi els seus beneficis.

Instal·li la solució ICG i obtingui una major rentabilitat

Gestió de la Pizzeria

Caixa

Optimitzi tots els processos de venda, cobrament i tancament de caixa. gestioni el canvi entregat als repartidors. Controli l'efectiu i asseguri que la caixa sempre quadri.

Call Center

Rebi ràpidament les comandes amb l'operativa Call Center, la identificació de clients i la importació de comandes web.

Cuina

Agilitzi el treball a la cuina visualitzant en les pantalles i/o impressores els plats pendents de preparar o servir, i optimitzi la venda en porcions, mitges pizzes, etc...

Servei

Gestioni els diferents tipus de servei: en el local; per recollir; per repartir; autoservei, ...

Repartiment

Controli els diferents estats de les comandes (en elaboració; elaborada; repartida), el repartiment per zones dels clients, i la gestió del cobrament i canvi de motorista o repartidor.

Magatzem

Controli els consums amb la definició d'escandalls, formats i modificadors. Conegui a l'instant les necessitats de reposició. 

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Productes Relacionats Software

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar