Solució Punt de Venda per a Restaurants

Gestioni el seu restaurant amb el nostre software tàctil FrontRest i els nostres TPVs d'altes prestacions.

Augmenti la rotació de les taules prenent nota amb el nostre TeleComanda a través de tablets o Smartphones i rebi les comandes a cuina visualitzant-les en pantalles i/o impressores assegurant una atenció més ràpida als clients.

Millori l'eficiència del seu negoci, optimitzi els recursos i incrementi els seus beneficis.

Instal·li la solució ICG i obtingui major rentabilitat

Gestió del Restaurant

Caixa

Optimitzi tots els processos de venda, cobrament i tancament de caixa. Controli l'efectiu i asseguri que la caixa sempre quadri.

Cuina

Agilitzi la feina a la cuina visualitzant en pantalles i/o impressores els plats pendents de preparar i servir.

Taules

Obtingui una major rotació de les taules donant un servei més ràpid utilitzant TeleComanda, i millori la comunicació amb la cuina.

Sala

Controli l'ocupació de les taules en cada moment. Gestioni els plats preparats per servir i imprimeixi els subtotals.

Delivery

Aprofiti al màxim el servei a domicili amb l'operativa Call Center, la identificació de clients i la importació de comandes via web.

Magatzem

Controli els consums amb la definició d'escandalls, formats i modificadors. Conegui a l'instant les necessitats de reposició. 

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Productes Relacionats Software

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar