Solució per a Hotels SPA / Centres Termals

Dirigeixi el seu hotel de forma completament integrada controlant totes les àrees d'explotació d'una forma eficient. La configuració dels diferents mòduls disponibles en l'aplicació li permetrà administrar, des del departament de Recepció, Governanta, CRM i Reserves On-line, fins als TPV del restaurant o botigues, F&B, i fins i tot la gestió financera. Addicionalment, un d'aquests mòduls específics és el que li permetrà gestionar de forma àgil i intuïtiva el seu Spa / Centre Termal de manera totalment unificada amb la resta d'àrees. 

A més a més, la solució es completa amb la integració de perifèrics com escàner de documents, centraleta telefònica, targetes magnètiques i també amb plataformes externes de Channel Manager o E-Factura.

Controli totes les àrees d'explotació de forma eficient

Gestió Hotel Spa / Centres Termals

Recepció

Gestioni les seves reserves d'una forma fàcil, àgil i intuïtiva, mitjançant les pantalles de booking, planning i rack d'habitacions.

Motor de reserves

Permeti als seus clients realitzar reserves en temps real i augmenti les reserves les 24 hores, 365 dies.

Gestió del Spa

Visualitzi, planifiqui i gestioni la disponibilitat dels seus terapeutes i recursos mitjançant calendaris gràfics i intuïtius.

Accés al SPA

Controli els accessos al local validant les entrades. Permeti accedir a clients VIP mitjançant lectura de pulseres i/o targetes de fidelització.

Governanta

Planifiqui els diferents serveis a realitzar en cada una de les habitacions i controli els estats en temps real.

Gestió CRM

Fidelitzi els seus clients amb promocions i ofertes a través dels emails i sms amb el mòdul CRM.

Restaurant

Verifiqui els serveis contractats pels clients allotjats a l'hotel i realitzi el càrrec de forma automàtica a les habitacions.

Botiga

Gestioni la botiga de l'establiment i realitzi els càrrecs a les habitacions.

Magatzem

Gestioni les comandes a proveïdors. Crei i mantingui articles i preus. Recepcioni les compres de mercaderies. Controli l'estoc.

Registre de viatgers

Disminueixi el temps del procés del Check-in a través de l'escanner de documents d'identitat.

Informes INE i Policia

Disposi dels fitxers oficials de l'Institut d'estadística i del registre de viatgers per a la policia.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar