Solució per a Hotels Urbans

Administri el seu hotel urbà controlant totes les àrees d'explotació del seu negoci de forma totalment integrada i eficient. Indistintament si dirigeix un hotel individual o es tracta d'una cadena, podrà gestionar-lo contemplant totes les àrees, des de Recepció, Governanta, F&B o Reserves On-line, passant pels diferents TPV d'hostaleria i retail, a més de la gestió d'events, congressos i banquets.

Controli totes les àrees d'explotació de forma eficient

Gestió Hotel Urbà

Recepció

Gestioni les seves reserves de forma fàcil, àgil i intuïtiva, mitjançant les pantalles de booking, planning i rack d'habitacions.

Motor de reserves

Permeti als seus clients realitzar reserves en temps real i augmenti les reserves les 24 hores, 365 dies.

Gestió Esdeveniments

Gestioni i realitzi un seguiment dels esdeveniments com casaments, convencions, exposicions,... Assigni les tasques a tècnics, neteja, subministrament, comercials,...

Governanta

Planifiqui els diferents serveis a realitzar en cada una de les habitacions i controli els estats en temps real.

Gestió CRM

Fidelitzi els seus clients amb promocions i ofertes a través dels emails i sms amb el mòdul CRM.

Restaurant

Verifiqui els serveis contractats pels clients allotjats a l'hotel i realitzi el càrrec de forma automàtica a les habitacions.

Botiga

Gestioni la botiga de l'establiment i realitzi els càrrecs a les habitacions.

Magatzem

Gestioni les comandes a proveïdors. Crei i mantingui articles i preus. Recepcioni les compres de mercaderies. Controli l'estoc.

Registre de viatgers

Disminueixi el temps del procés del Check-in a través de l'escanner de documents d'identitat.

Informes INE i Policia

Disposi dels fitxers oficials de l'Institut d'estadística i del registre de viatgers per a la policia.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar