Solució per a petits hotels i turisme rural

Disposi d'un complet software d'hotel que li permeti administrar de forma senzilla totes les àrees d'explotació. A través de FrontHotel Basic, gestionarà de forma eficaç els processos de Check-in / Out i Facturació, la Disponibilitat de manera intuïtiva, les Reservas On-line i la integració amb el TPV de cafeteria i restaurant, per a realitzar els càrrecs a les habitacions de forma automàtica. 

A més a més, disposarà de tots aquells informes obligatoris per l'INE i la Policia, i així evitar els lents processos de creació dels mateixos i els possibles errors humans. 

De forma addicional, la solució es completa amb la integració de perifèrics com escàner de documents, centraleta telefònica, targetes magnètiques.

Gestioni de forma àgil i intuïtiva el seu establiment

Gestió Turisme Rural

Recepció

Gestioni les seves reserves de forma fàcil, àgil i intuïtiva, mitjançant les pantalles de booking, planning i rack d'habitacions.

Motor de reserves

Permeti als seus clients realitzar reserves en temps real i augmenti les reserves les 24 hores, 365 dies.

Governanta

Planifiqui els diferents serveis a realitzat  en cada una de les habitacions i comprovi els estats en temps real

Cafeteria

Verifiqui els serveis contractats pels clients allotjats a l'hotel i realitzi el càrrec de forma automàtica a les habitacions.

Registre de viatgers

Disminueixi el temps del procés del Check-in a través de l'escanner de documents d'identitat.

Informes INE i Policia

Disposi dels fitxers oficials de l'Institut d'estadística i del registre de viatgers per a la policia.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Productes Relacionats Software

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar