Solució Punt de Venda per a Carnisseries

Amb la solució punt de venda FrontRetail gestioni la seva carnisseria de forma eficaç. Enllaç amb balances i lectura de codis de barres emesos per la balança. Venda d'articles a pes i gestió del stock amb vàries unitats de mesura, quilos, Grams, .... Cerca fàcil i ràpida de l'article per descripció, referència, departament, secció, ... Visualitzi des de la consulta d'articles el preu i el stock disponible ràpidament. Previsió de compres al proveïdor, Gestió i control de números de Lot en la compra i la venda per a la traçabilitat.

Incrementi les vendes i fidelitzi els seus clients

Gestió de la Carnisseria

Articles

Llegeixi codis de barres de balances externes. Busqui articles per descripció. Venda d'articles a pes. Gestioni números de Lots i traspassi a minves pel control de l'estoc.

Magatzem

Recepcioni mercaderies rebudes amb Pocket Manager, gestioni inventaris amb doble unitat de mesura: unitats, quilograms, grams,... i traspassos de magatzem.

Caixa

Conecti amb balances per la venda d'articles a pes, traçabilitat de números de lot, gestió de cobraments i pagaments , tancament de caixa i fiança automàtica.

Clients

Augmenti les vendes fidelitzant els seus clients amb promocions i ofertes. Facturi diversos tiquets, gestioni les comandes i els cobraments dels seus clients de forma fàcil i ràpida.

Preus

Realitzi ofertes, descomptes, canviï els preus d'una tarifa i crei ofertes amb dates de caducitat. Visualitzi els preus dels productes des de la consulta d'articles.

Botiga Online

Publiqui i mantingui el catàleg d'articles. Contacti amb milers de nous clients. Rebi comandes en temps real.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar