Solució Punt de Venda per a Peixateries

Gestioni la seva peixateria amb el punt de venda FrontRetail per a un millor control i administració del seu negoci. Enllaç amb balances per a la venda d'articles a pes, controli el seu stock amb vàries unitats de mesura (Unitats, quilos, Grams, ...), faci previsions de compra al proveïdor a través de comandes i albarans amb números de Lot per controlar la traçabilitat. Al magatzem faci inventaris i traspassos a minvaments dels articles peribles. Visualitzi ràpidament els preus dels articles i el stock disponible, canvïi fàcilment els preus de una tarifa en funció del cost del proveïdor. 

Incrementi les vendes i fidelitzi els seus clients

Gestió de la Peixateria

Artícles

Lectura de codi de barres de balances. Venda d'articles a pes, doble unitat de mesura: Quilograms, grams,.. Control del número de lot per a la traçabilitat.

Magatzem

Realitzi inventaris pel control d'estocs. Traspassi al magatzem de minvaments per a articles peribles. Recepció de mercaderia a través de PDA amb lectura de codis de barres.

Caixa

Connexió amb balances per a la venda d'articles a pes. Enllaç amb balances de secció o externes. Gestioni els cobraments i els pagaments. Tancament de caixa i fiança automàtica.

Clients

Gestioni els seus clients des del Punt de Venda. Facturi diversos tiquets d'un client. Gestioni els cobraments pendents i realitzi ofertes per fidelitzar als seus clients.

Preus

Gestioni articles amb descomptes de tipus, treballi amb diferents tarifes, canviï els preus d'una tarifa i envii-ho a la balança. Visualitzi preus i productes.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar