Solució Punt de Venda per a Botigues Especialitzades

Administri el seu comerç i tingui un complet control del seu negoci en el punt de venda. Lectura d'articles amb codi de barres, cerques d'articles amb diferents filtres, descripció, referència, departament, família, marca. Seguiment d'articles amb número de sèrie per a la gestió de garanties, impressió d'etiquetes dels productes col·locats al lineal o en exposició, control de stock i completa gestió de magatzem per realitzar inventaris, ajustos d'inventari, traspassos de magatzem. Faci ofertes 2x1 dels seus productes, controli ràpidament els estats dels clients, comandes pendents, entregues a compte, reserves. Tancament de caixa diari, fiança automàtica, informes i gràfiques per a una millor gestió del seu negoci per previsions de compra o control d'auditoria.

Incrementi les vendes i fidelitzi els seus clients

Gestió de la botiga especialitzada

Articles

Gestioni articles amb codi de barres i referències. Realitzi filtres de recerca per descripció, família, marca, etc... Realitzi erl seguiment de l'article pel control de garantia.

Magatzem

Controli l'estoc amb inventaris. recepcioni comandes amb lectura de codi de barres. Obtingui la previsió d compres en funció de l'estoc mínim i màxim.

Caixa

Controli la venda i la gestió de les comandes dels clients. Gestioni reserves, cobraments, pagaments. Controli l'efectiu i asseguri que la caixa sempre cuadri.

Botiga Online

Publiqui i mantingui el cataleg d'articles. Contacti amb milers de nous clients. Rebi comandes en temps real.

Mix&Match

Gestioni promocions i ofertes Mix & Match entre dates, rebaixes, ofertes 2x1. Treballi amb diferents tarifes i amb targetes de punts.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar