Solució Punt de Venda per a Boutiques

FrontRetail és l'eina ideal per a la gestió i el control per a establiments de moda, fàcil d'utilitzar i amb un disseny visual i molt intuïtiu. Lectura d'articles amb codis de barres i control i gestió d'articles per talla i color. Administri les compres al proveïdor mitjançant comandes i albarans, completa gestió del stock del magatzem on podrà realitzar inventaris. Administri els diferents estats d'un client, gestió de comandes, préstecs, arranjaments de peces de roba, cobraments pendents, entregues a ccompte. Imprimeixi i etiqueti tots els productes que ha rebut del proveïdor o dels articles que han canviat de preu.

Incrementi les vendes i fidelitzi als seus clients

Gestió de la Boutique

Articles

Administri articles per talles i colors, lectura de codi de barres. Busqui els seus productes per descripció, departament, marca, temporada. Gestioni arranjaments.

Clients

Administri i fidelitzi els seus clients des del Punt de Venda. Gestioni reserves. Controli el risc del client, els pagaments i cobraments pendents.

Caixa

Llegeixi articles amb codi de barres, talla i color o per referència. Gestioni cobraments i pagaments. Controli el tancament de caixa diari i defineixi automàticament una fiança de caixa.

Mix&Match

Gestioni les diferents tarifes del seu negoci, possibilitat de fidelitzar als clients amb ofertes 2x1. Diferents formes de pagament associades per clients, descomptes,etc...

Botiga Online

Publiqui i mantingui el catàleg d'articles. Contacti amb milers de nous clients. Rebi una comanda en temps real.

Magatzem

Gestioni les comandes a proveïdors. Crei i mantingui articles i preus. Recepcioni les compres de mercaderies. Controli l'estoc.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar