Solució Punt de Venda per a Estètica / Spa

Gestioni de forma completa i senzilla els serveis realitzats als seus clients pel seu negoci d'estètica, peluqueria o Spa. Gràcies a l'Agenda de Serveis de que disposa FrontRetail, podrà administrar i controlar els diferents serveis realitzats als clients, depilacions, tallats de cabell, massatges, manicures, ... Des de l'Agenda podrà consultar el calendari per programar el seu horari, assignar o modificar els diferents serveis adquirits pels seus clients en un dia en una hora concreta. Podrà consultar l'Historial dels serveis realitzats als clients, visualitzar ràpidament les observacions del client. Venda de productes amb lectura de codis de barres o cerca per descripció, família, marca, etc. vendes per usuari per l'assignació de comissions, tancament de caixa diari. 

Incrementi les vendes i fidelitzi els seus clients

Gestió de l'Estètica / SPA

Articles

Gestioni articles per codi de barres i referències. Crei i gestioni els serveis a un client des de l'agenda de Retail. Crei articles tipus abonament o pack 

Magatzem

Controli l'estoc amb inventaris, la recepció de mercaderies amb Pocket Manager mitjançánt PDA. Realitzi la previsió de l'estock e màxims i mínims.

Caixa

Venda d'abonaments de serveis per avançat (abonament 10 sessions, etc...). Gestioni la consumició dels abonaments venuts. Controli els cobraments i pagaments i garantitzi el tancament de caixa.

Clients

Gestioni els serveis dels clients assignats a l'agenda. Controli els diferents estats d'un client, els serveis pendents de gastar, i el històric de serveis realitzats 

Agenda de serveis

Programi els serveis dels seus clients des de l'agenda, assigni colors als diferents estats i visualitzi tots els serveis del dia en una única pantalla.

Mix&Match

Traballi amb diferents tarifes, envíï SMS o E-Mails per oferir descomptes, ofertes i promocions de serveis o productes als clients i fidelitzar-los.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar