Gestió de comerços de Retail

Gestioni el seu punt de venda de forma fàcil i intuïtiva gràcies a les seves pantalles visuals amb dos tipus de disseny. Lectura d'articles amb codis de barres, números de sèrie o de Lot, gestió de talles i colors, cerca d'article per diferents filtres (descripció, referència, departament, família, marca,...).

Controli i gestioni el stock del seu magatzem realitzant inventaris, traspassos d'articles peribles a minvaments, rebi la mercaderia del proveïdor a través de PDA amb lector de codis de barres, imprimeixi les etiquetes del material rebut o dels articles que han canviat de preu, emissió automàtica de faltes de material no rebut.

Gestioni les compres al proveïdor amb comandes i albarans. Controli els diferents estats d'un client en quan a pagaments pendents, comandes, préstecs, arranjaments, reserves d'articles amb control d'entregues a compte, facturació dels tiquets d'un client.

Característiques:

  • Generació d'etiquetes: Imprimeixi les etiquetes dels articles rebuts pel  proveïdor o dels preus modificats.
  • Lectura de codi de barres: Gestioni articles amb codis de barres, amb número de Lot o per número de sèrie.
  • Gestió d'articles per talles i colors: Gestioni articles amb talles i colors de forma ràpida i fàcil tant en la venda com en la compra.
  • Gestió de reserves: Faci reserves de productes als seus clients i faci seguiment dels mateixos.
  • Control d'arranjaments / reparacions: Gestioni els arranjaments dels seus clients i controli els diferents estats, al taller, arreglat, recollit.
  • Gestió de compres i control de stock: Administri les compres al proveïdor a través de comandes i albarans i gestioni el seu stock amb diferents unitats de mesura, unitats, quilos, grams,...

Seleccioni el seu tipus de negoci:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar