Solució Punt de Venda per a Joieries

Controli el seu punt de venda de forma fàcil, ràpida i eficaç amb la solució FrontRetail per establiments de joieria. Lectura d'articles amb codi de barres, cerca d'articles per referència, descripció, departament, família, marca,.... Trïi els diferents dissenys d'etiquetes per imprimir els preus dels productes rebuts pel proveïdor. Gestioni i controli les comandes dels seus clients, gestió d'arranjaments, entregues a compte, reserves. Gràcies als diferentes informes i gràfiques dels que disposa FrontRetail podrà tenir un control complet del seu negoci per poder prendre decisions.

Incrementi les vendes i fidelitzi els seus clients

Gestió de la Joieria

Articles

Crei codis de barres i referències. Imprimeixi etiquetes per articles o per documents amb dissenys preconfigurats. Busqui articles mitjançant filtres.

Gestió d'estocs

Gestioni i controli l'estoc, recepcioni les comandes dels proveïdors mitjançant Pocket Manager. Obtingui una previsió de compra en funció de l'estoc mínim i màxim.

Caixa

Venda articles per referència, codi de barres, descripció, etc. Controli els estats d'un client. Garantitzi el quadrament de caixa i la gestió de l'efectiu.

Mix&Match

Gestioni articles amb ofertes de temporada 2x1, descomptes per articles, promocions, decideixi entre quines dates estarà disponible la promoció. Canviï els preus.

 

Botiga Online

Publiqui i mantingui el catàleg d'articles. Contacti amb milers de nous clients. Rebi comandes en temps real.

Clients

Controli els diferents estats d'un client, les seves comandes, reserves, pagaments pendents, entregues a compte, arrenjaments, facturació de tiquets...

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar