Solució Punt de Venda per a Perfumeries

Tingui a la seva perfumeria un complet control del punt de venda amb FrontRetail. El seu disseny intuïtiu amb pantalles molt visuals fan que sigui l'eina perfecta per a la gestió del seu negoci. Lectura d'articles per codi de barres o per referència, diferents filtres de cerca de l'article, per descripció, per departament, família, marca, temporada. Controli els estats dels seus clients, comandes, pagaments pendents, reserves, entregues a compte. Faci ofertes dels seus productes per incrementar les seves vendes i fidelitzar als seus clients. Generi etiquetes dels productes que rep del proveïdor o dels articles que han canviat de preu per re-etiquetar-los. FrontRetail disposa d'informes gràfics per una major gestió i control del seu negoci.

Incrementi les vendes i fidelitzi els seus clients

Gestió de la Perfumeria

Articles

Crei articles amb codi de barres i referències. Realitzi filtres de recerca per descripció, família, marca, etc... Ràpida visualització del preu i l'estoc en la consulta.

Magatzem

Controli l'estoc amb inventaris. recepcioni comandes amb lectura de codi de barres. Obtingui la previsió de compres en funció de l'estoc mínim i màxim.

Caixa

Venda d'articles amb codi de barres o referències. Gestioni reserves, comandes a clients i controli el risc dels clients segons la forma de pagament.

Mix&Match

Gestioni diferents tarifes. Fidelitzi els seus clients amb promocions i ofertes Mix & Match. 

Botiga Online

Publiqui i mantingui el catàleg d'articles. Contacti amb milers de nous clients. Rebi comandes en temps real.

Clients

Gestioni i controli els diferents estats d'un client: Comandes, reserves, risc, préstecs, cobraments,...

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar