Solució Punt de Venda per a Sabateries

Gestioni el seu negoci de calçat de forma fàcil, ràpida i intuïtiva. Venda d'articles amb codi de barres, referència o per talla i color. Fàcil cerca de l'article per descripció, departament, família, marca, etc. Impressió d'etiquetes dels articles rebuts pel proveïdor. Completa gestió del stock del magatzem a través d'inventaris o traspassos entre magatzems. Controli i administri les comandes dels clients, arranjaments, reserves, préstecs i entregues a compte. Realitzi ofertes als seus clients per fidelitzar-los i augmentar així les vendes del seu negoci.

Incrementi les vendes i fidelitzi als seus clients

Gestió de la Sabateria

Articles

Gestioni articles per talles, colors, temporada. Realitzi recerques d'articles per descripció, referència, marca,...

Clients

Fidelitzi els seus clients mitjançant abonaments, xecs, descomptes, targetes. Enviï als seus clients mails i SMS per ofertes i promocions. Controli els diferents estats dels clients.

Caixa

Controlin els articles amb codi de barres, números de sèrie i número de lots. Gestioni la fiança automàtica. Controli la gestió de l'efectiu amb CashDro.

Mix&Match

Gestioni múltiples tarifes. Realitzi ofertes Mix&Match. Gestioni articles de rebaixa per temporada, descomptes especials i promocions.

Botiga Online

Publiqui i mantingui el catàleg d'articles. Contacti amb milers de nous clients. Rebi comandes en temps real.

Magatzem

Rebi comandes mitjançant Pocket Manager. gestioni el magatzem i controli l'estoc. Crei articles i preus. Controli lots i números de sèrie. Etiqueti amb codi de barres.

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar