Solució Punt de Venda per a Supermercats

Gestioni el seu Supermercat o Hipermercat de forma fàcil, senzilla i segura amb la solució punt de venda FrontRetail. Lectura dels articles per codi de barres, completa cerca per referència, descripció, departament, família, marca, .... Lectura de codis de barres amb Balances externes o balances de secció. Possibilitat de connectar balances per a la venda de productes a pes. Ràpida visualització dels preus des de la consulta d'articles i del seu stock. Imprimeixi les etiquetes dels productes que col·loqui als lineals o d'aquells preus que hagin canviat. Canvïi de forma senzilla y ràpida tota una tarifa de preus, faci ofertes 2x1 per a fidelitzar als seus clients. Facturació de tiquets d'un client, Previsió de compra a proveïdors per a comandes i albarans. Rebi la mercaderia al seu magatzem i llegeixi ràpidament els productes rebuts a través d'una PDA amb lector de codis de barres amb la solució Pocket Manager que li servirà per realitzar també inventaris o recomptes dels productes al lineal.

Incrementi les vendes i fidelitzi els seus clients

Gestió del Supermercat

Articles

Gestioni articles per talles, colors, temporada. Realitzi recerques d'articles per descripció, referència, marca,...

Magatzem

Controli l'estoc amb inventaris i recepcioni mercaderies de comandes. Generi automàticament la falta d'articles no rebuts. Imprimeixi etiquetes de la mercaderia rebuda.

Caixa

Realitzi la venda amb codi de barres, referències i números de lot. Enllaci amb balances per a la venda d'articles a pes. Controli l'efectiu i asseguri el quadrament de caixa.

Clients

Fidelitzi als seus clients amb targetes de banda magnètica per la suma de punts, descomptes i cupons amb promocions. Enviï ofertes a través de e-mails i SMS.

Botiga Online

Publiqui i mantingui el catàleg d'articles. Contacti amb milers de nous clients. Rebi comandes en temps real.

Mix&Match

Gestioni promocions, ofertes i descomptes de productes. Gestioni Mix & Match (per la compra de 2 articles, el segon amb descompte, oferta 2x1, 3x2, etc..).

Oficina

Conegui el rendiment del seu negoci a la oficina o des de qualsevol lloc a través de Tablet o Smatphone. Gestioni vendes, compres, finances, comptabilitat,...

Gestió de personal

Planifiqui horaris, torns i jornades laborals dels treballadors, i obtingui automàticament substituts davant de baixes o imprevistos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Tancar